Tapahtumat


Kevät tuo Maria ZavounSuomeen 18.-20.5. 2018

Malminkaari 23 A, 00700 Helsinki
Kokoustilan auditorio, jonne on esteetön pääsy.

Pe 18.5. klo 18-21 HENKINEN LEIKKAUS 79€
Enkelit ovat kanssamme. Hoitava kanavointi sekä itselle että läheisille.

LA 19.5. klo 12-16 PUHDISTUS 127€
Maria kanavoi ja portit taivalliisille auttajille: mieli- ja tunnekehoon liittyvä puhdistus

Su 20.5. klo 12-16 Fyysisen ja astraalikehon yhdistymisvihkimys 127€
Vahvista yhteys omaan sielunkehoon

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: enkeltenportti@gmail.com / 050 4008333

Muistathan ennakkoilmoittautua, sillä paikkoja on rajallisesti.
Maria iloitsee tulevasta toukukuisesta matkastaan Suomeen ja jälleennäkemisestä vanhojen oppilaidensa kanssa, joista osa pääsiäisen ajan vierailullaan toi hänelle lämpöisen tuulahduksen pohjoisesta.

Maria odottaa malttamattomana myös uusien oppilaiden toivottamista tervetulleeksi ¨aikamatkaajien¨ joukkoomme.

Marian kanavoinnit ja opetukset virtaavat Taivaallisesta kotimaastamme, jonka viidennen ja kuudennen ulottuvuuden energioihin maaplaneettamme on sulautumassa. Näissä kanavoinneissa mukana ollessamme saamamme ¨aikamatkaajina tulevaisuuteen¨ opastusta ja puhdistusta, minkä kautta meidän on helpompi sopeutua maapallollamme nyt tapahtuviin niin nopeisiin muutoksiin.

Ja ennen kaikkea opimme ymmärtämään miten voimme tietoisesti olla mukana uuden ajan meille antamissa rajattomissa mahdollisuuksissa. Opimme myös tunnistamaan ja ottamaan etäisyyttä vanhaan, astraalin matalilta tasoilta virtaavaan energiaan, joka on pyrkinyt hallitsemaan meitä pelolla ja katastrofaalisilla ennustuksilla.

Marian kanavoinnit antavat meille tietoa, jota voimme jokainen henkilökohtaisella tasollamme käyttää hyväksemme ottaaksemme täyden vastuun ja luodaksemme elämämme ja tulevaisuutemme juuri sellaiseksi kuin itse haluamme. Marian kanavoinnit ja opetukset tulkataan kreikasta suomeksi.