Tapahtumat


Syksyllä Maria Zavoun Suomessa

Malminkaari 23 A, 00700 Helsinki
Kokoustilan auditorio, jonne on esteetön pääsy.

MARRAS-JOULUKUU
Pe 30.11. klo 18-21 HENKINEN LEIKKAUS -Hoitavat enkelit kanssamme 79€
Enkelit ovat kanssamme. Hoitava kanavointi sekä itselle että läheisille.

La 1.12. klo 12-16 SOLUJEN TOIMINNAN ELVYTYS  129€
Uusi kukoistus -vihkimys.

Su 2.12. klo 12-16 LABRIELIN -VIHKIMYS  129€
Valon arkkienkeli.

OULU
Ti 4.12. 2018 klo 17.00–20.00 Henkinen leikkaus 79€
Villa Valo, Asemakatu 12


HELMIKUU 2019
15.-17.2. Maria tulee Suomeen. Ohjelma tulee myöhemmin.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: enkeltenportti@gmail.com / 050 4008333

Muistathan ennakkoilmoittautua, sillä paikkoja on rajallisesti.
Syyskuu tuo Maria Zavoun jälleen Suomeen.

Maria iloitsee kovin syyskuun matkastaan Suomeen. Odotettavissa on iloisia jälleennäkemisestä vanhojen oppilaiden kanssa. Maria toivottaa lämpimästi myös kaikki uudet oppilaat tervetulleeksi ¨aikamatkaajien¨ joukkoomme.

Marian kanavoinnit ja opetukset virtaavat Taivaallisesta kotimaastamme, jonka viidennen ja kuudennen ulottuvuuden energioihin maaplaneettamme on sulautumassa. Kanavoinneissa mukana ollessamme saamamme ¨aikamatkaajina tulevaisuuteen¨ opastusta ja puhdistusta, minkä kautta meidän on helpompi sopeutua maapallollamme nyt tapahtuviin niin nopeisiin muutoksiin.

Perjantain henkinen leikkaus on ainutlaatuinen kokemus sekä paikalla olijoille, että heidän läheisilleen pitkänkin matkan päässä.

Lauantain puhdistus-vihkimys hoitaa meistä lähteviä ja meidät toisiimme yhdistäviä erityisiä energiakanavia ja -verkostoja, jotka kuljettavat myös niitä värähtelyitä joita emme voi hallita. Vihkimys myös valmistaa meitä sunnuntain vihkimys-matkaan viidenteen ulottuvuuteen.

Sunnuntaina kaikkiin kehoihimme ja niiden yhteistoimintaan kohdistuva vihkimys avaa valolle tien yhä syvemmälle alitajuntaamme. Mitä pidemmälle henkisessä kehityksessä etenemme, sitä syvemmältä puhdistumme, sanoo Maria.

Marian kanavoinnit antavat meille tietoa, jota voimme jokainen henkilökohtaisella tasollamme käyttää hyväksemme ottaaksemme täyden vastuun ja luodaksemme elämämme ja tulevaisuutemme juuri sellaiseksi kuin itse haluamme. Marian kanavoinnit ja opetukset tulkataan kreikasta suomeksi.