Maria ZavouZavou on kanava, kirjailija ja taidemaalari, joka on erikoistunut ikonimaalaukseen. 1985 hän avautui kanavaksi Enkeleille, jolloin hänen hengenlahjansa välittää viestejä ja olla yhteydessä Enkelten ja ihmistenKorkeimpien Minien kanssa aktivoitui. Hänen työnsä taidemaalarina saiuuden ulottuvuuden kun maalatessa kankaalle alkoivat siirtyä Henkiolennot, Enkelit ja Korkeimmat Minät.

Maria Zavou toimii eri ulottuvuuksien ja galaksien välisenä kanavana. Hänen kauttaan välitetään korkeimmista ulottuvuuksista käsin ihmiskuntaamme sekä maailmankaikkeuttamme koskevaa tietoa, sekä informaatiota planeettamme evoluutiosta ja vaihtoehtoisista hoitomuodoista.Marian tehtävänä on yhdistää ihmisiä Korkeimpaan Minään ja näin ohjata paluuseen viidennessä ulottuvuudessa, eli ns. paratiisissa sijaitsevaan taivaalliseen kotimaahamme.

Maria Zavou ohjaa henkisen kasvun ryhmiä Kreikassa, Ateenassa ja Thessalonikissa, Kyproksella sekä Suomessa. Hänen Pireuksessa sijaitseva keskuksensa Enkelten Portti on ollut lähtöpaikkana ainutlaatuiselle transsendentaaliselle liikkeelle - aikamatkaajille.Marian kurssien järjestäjänä Suomessa on Spiraaliportti Oy.Kaikki tilaisuudet käännetään Kreikasta Suomeksi

 MARIA ZAVOUN VIERAILUN ENSIMMÄINEN PÄIVÄ ON AINA OMISTETTU HENKISELLE LEIKKAUKSELLE Henkiset leikkaukset vapauttavat ihmiset sairauksiin liittyvistä useiden jälleensyntymien aikana syntyneistä karmisista sidoksista. Ne ovat astraalikehossamme olevia jälkiä, jotka aktivoituvat elämämme jossain vaiheessa ja siirtyvät fyysiseen kehoon ja aineellistavat sairauden. Sairauksien syyt ovat kirjattuina ihmisen sielun karmisiin arkistoihin. Karmalliset elämäntapahtumat aukaisevat nämä arkistot ja tapahtumien intensiivisyys aineellistaa karmiset sairaudet ihmisen fyysiseen kehoon.

Henkisen leikkauksen tärkein merkitys on se, että kehossa jo olevat sairaudet saavat parhaan mahdollisen avun ja klassisen lääketieteen tekemät operaatiot henkisten leikkausten jälkeen onnistuvat hyvin ja paraneminen on nopeaa. Sairauksilla on tapana uusiutua, jos niiden karmista jälkeä ei ole poistettu. Henkinen leikkaus poistaa sairauden karmisen jäljen ja sairauden uusiutumiseen ei tämän jälkeen enää ole syytä. Henkinen leikkaus paikallistaa astraalikehosta myös siellä vielä resessiivisenä olevat sairausjäljet ja ne mitätöidään. Tämä on ennaltaehkäisevää hoitoa ja vapauttaa ihmisen elämän muuten tulevaisuudessa mahdollisesti edessä olevista sairauksista.

Maria Zavou arvioi kanavoimiensa henkisten leikkausten myötä, että noin 80% sairauksista on karmallisia, johtuen negatiivisista Käyttäytymismuodoistamme eri jälleensyntymien ajoilta. Jäljelle jäävä 20% johtuu perimästä ja elinolosuhteistamme, sekä ruoasta, kemiallisista myrkyistä, saasteista, stressistä ja aineiden väärinkäytöstä.