Tuotteet


MITÄ OVAT KAUNIIT, SOIVAT KRISTALLIPYRAMIDIT

Spiraaliportin kristallipyramidit on valmistettu mitä puhtaimmasta ja kirkkaimmasta kristallista. Instrumenteissa yhdistyy kaunis, raikas kristallinen ääni sekä pyhä geometria. Kristallipyramidi on monipuolinen henkinen työväline ja sen erityistä äänivärähtelyä voi käyttää esoteerisessa hoitotyössä.

Kristallipyramidin äänivärähtely on erittäin korkeavärähteinen ja siitä johtuen se soveltuu myös erinomaisesti tilanpuhdistukseen ja tuomaan harmoniaa kotiin ja hoitohuoneeseen. Kristallipyramidin ääni on hyvin samankaltainen kuin kristallimajojen. Erona on se, että kristallimaljojen ääni koetaan usein erittäin voimakkaana ja ehkä jopa ¨viiltävänä¨ kun taas kristallipyramidien ääni on säämiskällä päällystetyllä malletilla soitettaessa erittäin täyteläinen ja kirkas.

Kristallipyramidia soitettaessa se on joko ripustettuna tai sitä pidetään nahkahihnasta kädessä. Pyramidin värähtelyt ovat rikkaita ja pitkäkestoisia sekä kauniita. Sointi on pehmeä ja lämmin. Pyramidimme on valmistettu käsityönä puhtaista kvartsitangoista, jotka on liitetty pyramidin muotoon. Näiden käsityönä valmistettujen instrumenttien valmistusprosessissa käytetään erittäin kovaa kuumuutta, jotta kristallitankojen liitoskohdista tulee täysin yhteneväisiä harmonisen äänen luomiseksil.

Kristallipyramidit edustavat erinomaisesti modernin valmistusmenetelmän ja muinaisen tiedon kombinaatiota. Koska pyramidimme on tehty korkealaatuisesta kvartsista niin ne ovat ovat aika tukevia rakenteeltaan. Mutta huomioithan, että koska kyse on kristallista, niin pyramidit ovat myös särkyviä. Niitä ei tule käsitellä yhtä voimakkaalla intensiteetillä soittaessa kuin kristallimaljoja.


KRISTALLIMALJAT

Meiltä saat myös kristallimaljat, joiden kristallinen äänivärähtely vaikuttaa sekä fyysistä että henkistä värähtelyä kohottaen ja näin puhdistaen ja korjaten.

Tervetuloa kristallisten äänten maailmaan!

Lisätietoa ja tilaukset:
enkeltenportti@gmail.com tai
puhelimitse: 050 4008333 /Saara Rusanen